изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:07 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: "ЖАКАРД" СПРЯ РАБОТА ЗАРАДИ ЛИПСА НА СРЕДСТВА    
ЛюбопитноУнищожителната икономическа ситуация в страната и свиването на пазара на текстилната продукция отново затвориха общинската фирма "Жакард".

 От края на миналата седмица цеховете са със спуснати кепенци заради липсата на мазут или по-скоро на оборотни средства за закупуването му и за поддържането на работата във фирмата... Припомняме, че през февруари голяма част от цеховете в "Жакард" пак бяха спрели работа... Работниците в дружеството отново са в отпуск. Засега - в платен. Не е известно обаче до кога.
НЕПОДАЛИТЕ ДАНЪЧНИ ДЕКЛАРАЦИИ ЩЕ БЪДАТ ГЛОБЯВАНИ
Вчера приключи последният срок за подаване на данъчни декларации за приходите на фирми юридически лица през 2006 г. Според регистрираните декларации, съобщи вчера шефът на данъчната служба Кольо Георгиев, до вечерта на вчерашния ден декларации са подали 870 юридически лица, докато през миналата година техният брой е бил 800, при общо около 1 200. Непосредствено след окончателната обработки инспектори от службата се предвиждало да започнат насрещни проверки. На неподалите декларации ще бъдат налагани имуществени санкции до размера на данъчните задължения, но не по-малко от 50 000 лева.
НДТ - 1 април 1997 г.
 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: "ЖАКАРД" СПРЯ РАБОТА ЗАРАДИ ЛИПСА НА СРЕДСТВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди