изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:41 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 МАРТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 14 МАРТ



ОВЕН - Ще завършите поредния си проект и ще си починете. За целта изберете тихо място и хора, с които да се чувствате спокойно и приятно. Така ще останете всички доволни. е донесе много нови изживявания, запознанства и ра

ТЕЛЕЦ - За някои от вас денят щдости. Това ще зависи от възприемчивостта ви към живота и от желанието за емоции.

БЛИЗНАЦИ - В семейна обстановка ще потърсите близостта на любимите си хора и ще се насладите на усещането за взаимност. Ще имате много добри взаимоотношения.

РАК - Денят на Раците ще мине като по прецизен план в деловата област. Любителите на силни емоции ще останат доволни от вечерта, която ще им предложи предизвикателства.

ЛЪВ - За сетен път ще се убедите, че в този живот са нужни повече компромиси. Ще се поставите в позиция да изпълнявате желанията на близките си, но по ваше желание.

ДЕВА - От вас зависи дали съжителството с близките ви хора ще бъде интересно и приятно. Деловите задачи изискват повече яснота и прецизиране в организацията им.

ВЕЗНИ - Част от вас днес ще са заети с работа, служебна или лична. Ще обмисляте предложения на съдружници и партньори и ще търсите най-доброто решение за дейността ви.

СКОРПИОН - Каквито и да са причинете, не допускайте заетостта да ви отдалечи от отново любимия ви човек, посветете вечерта си на него. Той заслужава доста повече внимание.

СТРЕЛЕЦ - Не идеализирайте обкръжението си, за да не останете разочаровани. Сами си създавате предпоставки да страдате, като прехвърляте вината върху другите.

КОЗИРОГ - Стремежът ви към независимост може да отдалечи всеки, дръзнал да се доближи до вас. Бъдете доста по-тактични и толерантни към хората, които са добронамерени.

ВОДОЛЕЙ -  За повечето от вас деня ще премине в добро настроение и изпълнени с енергия ще се посветите на заниманията си. Няма да ви липсват желание за работа и забавления.

РИБИ - Тържество или семейна сбирка ще ви потопи в приятна атмосфера. Насладете се изцяло на момента, защото напоследък работите повече, отколкото се налага.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди