изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:03 EEST
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ИЗБИРАТ МИС КЮЧЕК В ДЕНЯ НА РОМИТЕ    
ОбществоИ тази година голям купон ще се вихри на 8 април - международния ден на ромите, в Каварна. По традиция ще се избира и мис Кючек, като в надпреварата за най-добра кючекчийка може да участва всяка дама, която желае. Компетентно жури е начело с кмета на Каварна Цонко Цонев и неговия ромски колега - кмет на махалата "Хаджи Димитър" - малкия Бевърли Хилс, Мартин Башев.

Ромският кмет Башев разкри още, че сред подготвените атракции за роми и българи на този ден са концерт на Софи Маринова и Устата, както и избор на мистър AC/DC. "Изборът на мистър ще се проведе за първи път, като това е идея изцяло на кмета Цонев. Лично той ще връчи награда от 100 лв. на победителя и голяма торта с надпис мистър AC/DC"- разказа още Башев. Адреналинът на любителите на силните усещания ще бъде повдигнат с конски кушии.
"Стартираме още от 9.30 часа, когато ще открием най-новата и най-голяма детска площадка в Каварна, след това ще бъдат открити и още две улици, които са напълно преасфалтирани - ул. "Орлов" и "Витоша". Всички тези благоустройствени мероприятия са със средства на общината" - разказа още М. Башев. Празникът на ромите в Каварна ще завърши с връчването на почетни грамоти на двамата нови почетни роми в квартала - Вили Вуцов - мениджър на ФК "Калиакра" и неговия треньор Антоний Здравков. "На връчването ще присъства първият почетен ром Любо Нейков, а двамата нови, освен грамоти, ще получат и по една топка с надпис и автограф от двамата съветници от махалата - аз и Любен Кючуков - Гошо" - разкри още Мартин Башев.
 


Сходни връзки

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ИЗБИРАТ МИС КЮЧЕК В ДЕНЯ НА РОМИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди