изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:43 EEST
ИЗДИРВАТ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА КРУШАРИ    
Общество

Обявена е награда за този, който накара председателя на Общинския съвет Зекерие Алиш /ДПС/  и кмета на Крушари Злати Киров /БСП/ да работят

Апел за издирване на председателя на Общинския съвет в Крушари Зекерие Алиш бе разпространен вчера от земеделските производители от Крушари. Тя е адресирана до председателя на ОбС, до общинските съветници и кмета на Крушари, с копие до президента на България, Народното събрание, Министерски съвет и Националната асоциация на зърнопроизводителите.



В декларацияна протестиращите земеделски стопани от общината се казва “Вече осми ден протестираме срещу некадърното и неграмотно управление на Община Крушари, от 22.03.2007 г. всеки работен ден. Кметът в петък дойде на работа и се срещнахме, тъй като му препречихме пътя - беше затворен от нас…

Не успяхме, да се срещнем с председателя на Общинския съвет и със съветниците. Затова умоляваме всички, които знаят за нашия протест и видят лицето Зекерие Алиш да предадат, че земеделските производители от Община Крушари му искат оставката. Човекът не идва на работа, а ние искаме да има реализирани проекти в общината...”, декларират протестиращите. И питат може ли някой да накара председателя на местния парламент да работи или да идва на работа? Това ще е за благоденствието на всички от Общината.

Бог високо, цар далеко. Дори този принцип не важи за него. А трябва ли да се получават заплати без да се ходи на работа ?”, питат протестиращите земеделски производители. Те инициират конкурс за този, който накара общинските управници в Крушари да работят, като обещават награда. Очакват предложенията на електронен адрес: naz_d@abv.bgИ предупреждават, че, ако те не започнат да работят, ще им бъдат искани оставките.

Вчера отново със земеделска техника бе блокиран пътя Добрич-Крушари като го затвори в интервал от 15 минути, а по-късно тя е била преместена пред сградата на общината.

В друга декларация на протестиращите, разпространена вчера, се дава хроника на страстната седмица земеделска. И се казва: “Вече осми ден правим опит да изгоним „търговците” от храма общински. Застанахме на пътя да ги посрещнем с клонки върбови, но не би ….. Неведоми са пътищата по които управляващите отиват на „работа”. Ех де да работеха ….

Макар и да не струват 30 сребърника сме готови да ги продадем за много повече, стига да има кой да поиска да ги осъди. Ние ще изнесем техния кръст до Голготата. Понасяме инквизицията на тяхното управление, но те трябва да бъдат закичени с венец от тръни за слава на тяхното управление.

Обещаваме те никога да не възкръснат, като управници!”

Днес на пътя Добрич – Крушари до входа на Крушари отново за 15 минути от 7,45 до 08.30 часа, ще е затворен пътя, след това техниката ще се премести пред Общината, където ще остане до 17.00 часа.

НДТ

 


Сходни връзки

ИЗДИРВАТ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА КРУШАРИ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ИЗДИРВАТ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА КРУШАРИ
Автор: Anonymous да 2007-04-04 @ 10:02 EEST
Застанете пред домовете им, така и така не идват на работа, поне утежнете им спокойствието и пред дома им. Знаете кат? Те с нас какво биха направили и това знаете ?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди