изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:46 EEST
БИВШИ ВОЕННИ МОГАТ ДА ПРЕКАРАТ СТАРИНИТЕ СИ В ОРЕШАКА    
ОбществоПенсионирани военни или родители на настоящи служители на военното министерство и армията от Добричка област могат да бъдат настанени в откритият в началото на април Дом за ветерани на МО и БА в село Орешака, община Троян. 


От Регионалната дирекция за социално подпомагане уточниха, че могат да кандидатстват пенсионирани кадрови военослужещи и граждански лица от МО и БА, както и от структурите на подчинение на военното министерство, ветерани от войните, родители на кадрови военослужещи и на граждански лица от МО и БА. Желаещите да бъдат настанени в дома в с. Орешака трябва да са в добро здравословно и психическо състояние. Трябва да се представят молба и декларация по образец, копие на личната карта, удостоверение за здравословно състояние, документ, който удостоверява статута им, както и решение на ТЕЛК, ако има такова. Желаещите могат да търсят информация в Центъра за индивидуално социално обслужване във Варна, или да се обръщат към регионалната или общинските дирекции за социално подпомагане.
 


Сходни връзки

БИВШИ ВОЕННИ МОГАТ ДА ПРЕКАРАТ СТАРИНИТЕ СИ В ОРЕШАКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.42 секунди