изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:53 EEST
НАБЛЮДАТЕЛЕН ГРАЖДАНИН ОТВОРИ РАБОТА НА ОБЩИНАРИТЕ    
ОбществоНад 15 предложения за отстраняване на различни нередности в района на пазара и автогарата откриха вчера общинарите в писмо на наблюдателен добричлия. То бе пуснато в кутията за сигнали за корупция, която се намира на входа на сградата на кметството.

Тя вчера бе отворена за 57 път от комисия с председател секретарят на общината Румен Русев. В кутията бяха пуснати четири писма. Добричлийка предлага да се санкционират търговците на мартеници, които не са почистили терените, на които са били обектите им след края на базара. Гражданин бе изпратил писмо във връзка с междусъседски отношения. Живеещите в блок 31 по ул. "25 септември", входове "А" и "Б" пък търсят съдействието на общината за решаване на проблем с общия водомер, който отчитал много повече консумирана вода от личните им водомери. Р. Русев се ангажира проблемът да бъде отнесен до "ВиК".
Над 15 предложения и препоръки бе отправил в писмото си друг гражданин. Те са за недостатъчен брой кошчета за отпадъци, недоброто им почистване в началото на седмицата, лош вид на търговски маси на част от пазара, затруднено движение по някои улици, занемарени градинки и т.н. Р. Русев заяви, че общинските служители ще проверят всяко едно предложение и при необходимост ще се предприемат необходимите мерки.
 


Сходни връзки

НАБЛЮДАТЕЛЕН ГРАЖДАНИН ОТВОРИ РАБОТА НА ОБЩИНАРИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди