изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:55 EET
АЛБЕНА ВЪВЕЖДА ПЛАТЕН ПАРКИНГ    
Туризъм

От 8 ч. на 11 април "Албена" АД въвежда платен паркинг. Той е валиден до края на активния. Предвижда се таксата да се плаща на централния контролно пропускателен пункт. От туристическото дружество информират, че след 30 минути престой в комплекса ще се заплащат такси, които за времето от 00.00 ч до 24.00 ч. за леки автомобили /8 + 1/ са съответно 2 лева за периода 11-30 април, 3 лева - от 1 до 31 май и 4 лева - от 1 юни до 30 септември, а за автобуси и товарни автомобили цената от 11 април до 31 октомври е 10 лв.



Определени са и безплатни паркинги. За долна зона това е паркингът до автогарата, а за горна зона - до хотел "Лазур". От "Албена" АД ще предлагат и  абонаментни карти за паркиране. Работещите в курорта служители и работници, наемателите на обекти, както и други граждани, ще могат да си купят такива карти от 8,30 ч. на 4 юли. За леки автомобили цената на едномесечната карта през април ще е 20 лева, а през май - 30 лева, за юни, юли, август и септември тя ще е 50 лв. Има възможност и за карти за целия сезон - от 11 април до 30 октомври. Тя ще струва 250 лева. За автобуси и товарни автомобили цените на картите съответно ще са 30 лв., 40 лв., 70 лв. и 450 лв.
Определен е и режимът за влизане в курорта и на таксиметрови и автобусни превозвачи, на доставчиците, които са на договор с "Албена" АД, както и за тези, които нямат договор. Такситата, които нямат договор с фирмата, ползват само 20 безплатни минути. След това на изхода на курорта те ще плащат по 10 лева. Автобусни превозвачи, които нямат договори с "Албена"АД, "Автотранс-Албена", „Албена кар" и "Албена тур", ще плащат по 50 лв. без право на гратисно време. От туристическото дружество информират, че гостите на курорта, които са настанени в хотелите и са пристигнали с личните си автомобили, ще получават хотелски пропуск на рецепцията на хотела срещу 5 лв. независимо от времето на престоя си.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ВЪВЕЖДА ПЛАТЕН ПАРКИНГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди