изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:35 EET
НА 19 АПРИЛ 3-ГОДИШНАТА ИВЕТ ЛЕТИ ЗА ИЗРАЕЛ    
ОбществоНа 19 април тригодишната Ивет Пешева заминава за лечение в Израел. Това съобщи майката на малката сладурана Марина Пешева.

В разговор с д-р Добрев, който е ръководител на Фонда за лечение на деца в чужбина, е станало ясно, че фондът отпуска 62 хил. долара, а разликата до 69 хил. долара, колкото ще струва лечението на Ивет, е събрано в благотворителни акции. Марина Пешева добави, че след като бъдат преброени средствата от касичките, разпространени в града, ще обяви точно колко средства са събрани и за какво ще бъдат оползотворени парите.
От страниците на НДТ още веднъж изказваме голяма благодарност на зам.-областния управител д-р Евгения Георгиева, която направи възможно лечението на Ивет в Израел да стане факт в такива кратки срокове. Може би тук е мястото да кажем, че ако все повече хора бъдат човеци спрямо другите, ако си имаме повече вяра един на друг и не се затваряме в черупките си като костенурки, то тогава дните ни ще бъдат по-спокойни, месеците ни - по-добри, а годините - по-съдържателни и смислени. Нека даваме добро от себе си, за да могат децата ни да живеят в по-добра държава. Целият екип на По-добрия вестник стискаме палци на Ивет. На всички честитим Възкресение Христово!
 


Сходни връзки

НА 19 АПРИЛ 3-ГОДИШНАТА ИВЕТ ЛЕТИ ЗА ИЗРАЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди