изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:27 EET
Утре ще бъде направен повторен кръвен тест на катастрофиралия депутат от ”Атака“ Борислав Ноев    
Ред и сигурностВарна. Депутатът от "Атака" Борислав Ноев, който катастрофира на автомагистрала "Хемус" в събота, е шофирал чужд автомобил с 1.96 промила алкохол в кръвта. Това потвърди за радио “Фокус” Варна говорителят на ОДП - Варна Калинка Пенчева.

Според бюлетина на дирекцията инцидентът е станал около 22 часа, преди Повеляново. Ноев се е движил с несъобразена скорост, загубил е контрол над автомобила и се е ударил странично в лявата разделителна мантинела. След инцидента той се е обадил на собственика на автомобила, за да го уведоми за инцидента и с молба за осигуряване на пътна помощ.
По думите на Пенчева, Ноев е бил истински изненадан от появата на Пътна полиция. Във връзка с наличието на алкохол в кръвта на Ноев, ще му бъде направен повторен контролен кръвен тест утре, уточни говорителят на ОДП.
Янита НИКОЛОВА
 


Сходни връзки

Утре ще бъде направен повторен кръвен тест на катастрофиралия депутат от ”Атака“ Борислав Ноев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди