изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:46 EEST
Борислав Михайлов е удовлетворил молбата на Стоичков за напускане    
СпортСофия. Главният мениджър на националния отбор Димитър Димитров - Херо ще си тръгне заедно със селекционера Христо Стоичков.

Това съобщи официалният сайт на БФС. "Селекционерът на националния отбор по футбол на България Христо Стоичков е отправил лично до президента на БФС Борислав Михайлов молба да бъде освободен от длъжност по взаимно съгласие. В мотивите си Стоичков е посочил натрупаните негативни настроения към националния отбор на България и създалата се обстановка около него в решителната фаза на европейските квалификации. Христо Стоичков е изразил желанието си да бъде освободен в телефонен разговор с президента на БФС. Молба със същото съдържание до президента Борислав Михайлов е отправил и главният мениджър на националните отбори Димитър Димитров – Херо. Той също желае да бъде освободен от ангажиментите си на главен мениджър, като в мотивите си е посочил, че е бил част от екипа на националния отбор и се чувства задължен да напусне заедно със Стоичков. Молбите и на двамата са удовлетворени. Президентът на БФС Борислав Михайлов ще даде специална пресконференция през следващата седмица. През тази седмица в работната си програма президентът на БФС има вече приети неотложни ангажименти и пътувания за срещи в УЕФА и с президента на УЕФА Мишел Платини. За деня и мястото на пресконференцията медиите ще бъдат уведомени своевременно. На редовното си месечно заседание, чиято дата ще бъде съобщена допълнително, Изпълнителният комитет на БФС ще обсъжда и въпроса за нов селекционер на националния отбор на България.
www.focus-sport.net

Христо Стоичков напуска националния отбор, поема отбора на "Селта"
10 април 2007 | 17:10 | Агенция "Фокус"
София. Националният селекционер Христо Стоичков е напуснал поста си и поема испанския "Селта". Новината съобщи вестник "Диарио Спорт". Според изданието Стоичков се е съгласил да поеме тима от Примера дивисион. "Не коментирам нищо. Нека излезе официална информация от БФС", заяви за Агенция “Фокус” първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков.
www.focus-sport.net

 


Сходни връзки

Борислав Михайлов е удовлетворил молбата на Стоичков за напускане | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди