изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:35 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СМЕНЯТ ДОБРИЧКИЯ ВОДЕН ШЕФ    
ЛюбопитноЩе бъдат сменени управители на водни дружества - ВиК - Добрич и ВиК - Варна. Това е заявил вчера - на пресконференция във Варна, областният управител. От членове на областната управа НДТ научи, че не са били фиксирани имената на "наследниците" на горещите столове на водните шефове, но при предприемане на рокадите в Добрич областният управител щял да разчита и на данните от проверките по определянето на водните цени. Вчера управителят на ВиК не знаел за намерението на областния управител.

ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛ, УВОЛНЕН ЗА ПОДПРАВЕН ПОДПИС

Общински служител от Добрич е уволнен дисциплинарно, заради фалшифициране на подпис на свой колега върху констативен протокол от извършена проверка в търговски обект в града, научи НДТ от юрист в общината. Вместо да потърси своя колега, Венцислав Иванов предпочел да фалшифицира подписа му. Това не било единственото нарушение на уволнения специалист в общинското подразделение "Търговия и контрол по цените". Използвайки положението си, той вземал стоки от магазини в града, без да ги плаща.

НДТ - 11 април 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СМЕНЯТ ДОБРИЧКИЯ ВОДЕН ШЕФ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.59 секунди