изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:10 EEST
ХУЛИГАН МОЖЕ ДА ОТНЕСЕ ДО 5 ГОДИНИ ЗАТВОР    
Новини

27-годишният Антон Сашев Чавдаров ще бъде съден за хулиганско поведение и за нанасяне на лека телесна повреда на полицай.



На 25 декември 2006 г. Антон, който вече бил пийнал, отишъл с приятелката си в заведението “Банана”, където продължил да употребява алкохол. Около 23 часа счупил чаша в една от стените на барчето. Случаен клиент решил да успокои обстановката, но бил ударен от Чавдаров. Дошъл собственикът на заведението, към който също били отправени обидни реплики. Настанало и сборичкване между двамата, а персоналът се обадил на Първо РПУ и на охранителна фирма. Пристигнали двама полицаи, които Антон също псувал. Започнал и да буйства. Униформените му сложили белезници, след което задържаният се опитал да ритне единия полицай. На другия, при опит да блокира удара, било счупено кутрето му. Така Антон освен, че ще бъде съден за хулиганство, ще отговаря и за нанасяне на лека телесна повреда. Наказанието за двете е до 5 години затвор.

Обвиняемият е бил осъждан за кражба, документно престъпление и обсебване, съобщиха от прокуратурата. НДТ

 


Сходни връзки

ХУЛИГАН МОЖЕ ДА ОТНЕСЕ ДО 5 ГОДИНИ ЗАТВОР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди