изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:09 EEST
ГУБЕРНАТОРЪТ ОТКРИ ИЗДИРВАНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОбС В КРУШАРИ    
НовиниТой се ангажира да посредничи между управата на община Крушари и протестиращите земеделски производители

Областният управител Динчер Хаджиев е кандидат да спечели наградата на Сдружението на зърнопроизводителите в Крушари, тъй като успя да открие председателя на Общинския съвет на Крушари Зекерие Алиш. Може да получи и наградата, ако успее да го накара и да работи, каквото бе изискването на съюза, който обяви награда за този, които успее да открие З. Алиш и да го накара да работи. Вчера областният управител събра на среща управата на Крушари - в лицето на З. Алиш и кмета Злати Киров, и протестиращите земеделски производители от Крушари в лицето на Татяна Жендова и Орлин Панов.
На срещата е договорено в петък да се проведе разширена среща в Крушари, отново с участието на областния управител. Протестите ни ще продължат, докато не получим приемливо удовлетворяване на исканията ни, заяви говорителят на сдружението Орлин Панов. И добави, че се радва, че вече не се гледа на тях като на меркантилни личности. Добави, че засега не виждат никакво основание - формално или фактическо, да променят исканията си. Изтеглили са техниката и хората, които протестираха пред сградата на общината, заради сеитбата. Ако исканията им не се удовлетворят, след това отново са готови да ги върнат. Ако може малка част от исканията ни да се удовлетворят, ще сме доволни, че сме постигнали част от целите си, каза Татяна Жендова.  Представителите на сдружението информираха за предложенията за съвместни инициативи, които са предлагали на общинската администрация.
На срещата до голяма степен се изясниха назрелите през последните години проблеми в общината, обобщи областният управител. Добави, че предстои да се сформират контактни групи, които ще се излъчат от сдружението на земеделските производители и представители на общината. Чрез периодични срещи ще се търси решение на проблема.
З. Алиш отрече, че с кмета Злати Киров не си говорят. И се оправда, че не се укрива, а докато земеделските производители са го обявявали за издирване, той бил в кабинета си.
 


Сходни връзки

ГУБЕРНАТОРЪТ ОТКРИ ИЗДИРВАНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОбС В КРУШАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди