изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:02 EEST
ОТЛОЖИХА ПРЪСКАНЕТО СРЕЩУ КЪРЛЕЖИ ЗА СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА    
НовиниОбработката на тревните площи в Добрич срещу кърлежи трябваше да започне вчера. Заради влошаването на времето и падналите дъждове дезакаризацията бе отложена за началото на следващата седмица. За да бъде ефективна обработката на тревните площи, те трябва да са сухи. Затова и пръскането бе отложено предвид вчерашните дъждове, обясниха от кметството в Добрич.

Дезакаризацията ще стартира с тревните площи в централна градска част, в пространствата около детските площадки и ще продължи с градския парк "Свети Георги" и дворовете на детските градини и училищата, пространствата около дом-паметника "Йордан Йовков" и паметника "Добротица". За междублоковите пространства ще се реагира след подаване на сигнали от гражданите и според наличните средства.
След проведен конкурс за извършване на дезакаризацията бе избрана Дезинфекционна станция - Добрич. Предвижда се да бъдат третирани около 200 декара, което е с 50 декара повече в сравнение с м.г.
 


Сходни връзки

ОТЛОЖИХА ПРЪСКАНЕТО СРЕЩУ КЪРЛЕЖИ ЗА СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди