изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:34 EEST
ИГРАЧИТЕ НА “КАЛИАКРА” ЩЕ ПОЛУЧАТ ПО 200 ЛЕВА ЗА РЕМИТО С БУРГАСКИТЕ “АКУЛИ”    
НовиниКметът на Каварна Цонко Цонев ще раздаде премии на своите футболисти като за победа за равенството с “Черноморец” Бургас.

Така всеки от играчите ще получи по 200 лева, но футболистите нямало да вземат парите преди мача с Шумен, а след него. 

Цонев поясни, че глобите от загубата на “Калиакра” от “Добруджа” остават, а умишлено поощренията от ремито ще се забавят, тъй като преди срещата в Добрич играчите са получили на куп доста пари от заплати и премии,а не са играли както трябва. Заради наказание срещата в Шумен ще пропуснат Георги Станчев и Латин Венков. Първият получи глоба от футболния съюз в размер на 150 лева, а вторият е санкциониран със 750 лева. Равенството в Шумен по вътрешен правилник е оценено на 150 лева, а трите точки ще донесат в джобовете на играчите по 300 лева.

От футболния съюз съобщиха, че поради наложено наказание "лишаване от домакинство" на отбора на Локомотив (Стара Загора) и на основание техен факс от 11 април, срещата за първенство на Източна "Б" футболна група между отборите на Локомотив (Стара Загора) и Марица (Пловдив) ще се играе по програма на 15 април  (неделя) от 17.00 часа  в Хасково.

По предложение на Черноморец /Бургас/ и на основание член 45 от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС, срещата за първенство на Източна "Б" футболна група от 20 кръг между отборите на Черноморец - Бургас и Дунав (Русе) ще се играе по програма на 15 април от 19:00 часа, вместо от 17:00 часа, съобщават още от БФС. НДТ

 


Сходни връзки

ИГРАЧИТЕ НА “КАЛИАКРА” ЩЕ ПОЛУЧАТ ПО 200 ЛЕВА ЗА РЕМИТО С БУРГАСКИТЕ “АКУЛИ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди