изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:52 EEST
СМЕНИХА ДВАМА ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА РИК    
НовиниДвама от предварително обявените членове на РИК за предстоящите избори за евродепутати са подали молби да бъдат освободени по лични причини, съобщи за НДТ председателят на комисията - юристът Владимир Калчев. На мястото на Несрин Якубова е назначена Дерия Адила от квотата на ДПС, а на мястото на Николай Славов вече е Руска Димитрова. Предложенията са одобрени от ЦИК и комисията е в пълен състав.


Председателят на комисията добави още, че във всички общини се пазят прозрачните урни, в които се събираха гласовете на миналогодишните президентски избори и отново в тях ще се гласува за евродепутати. "Всяка община има резерв от урни. Това, което е по-различното при тези избори е, че няма да бъде поставян печат. Всеки ще има на разположение листа, която ще поставя в плик и него пуска в урната" - каза още Вл. Калчев.Председателят на комисията добави още, че във всички общини се пазят прозрачните урни, в които се събираха гласовете на миналогодишните президентски избори и отново в тях ще се гласува за евродепутати. "Всяка община има резерв от урни. Това, което е по-различното при тези избори е, че няма да бъде поставян печат. Всеки ще има на разположение листа, която ще поставя в плик и него пуска в урната" - каза още Вл. Калчев.
 


Сходни връзки

СМЕНИХА ДВАМА ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА РИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди