изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:40 EEST
БАЩА И СИН СПЕЧЕЛИХА ПЪРВИЯ ТУРНИР ПО ДВОЙКИ ОТ ТЕНИСВЕРИГАТА “ДОБРИЧ 2007”    
Спорт

 

Първият за тази година турнир от тенисверигата “Добрич 2007” за двойки мъже събра на кортовете си ТК “Добрич” рекорден брой участници за такъв формат – 28.

Измежду състезателите имаше гости от Варна, Пловдив и Шумен. Наложи се двойките да бъдат разделени на три групи и поставени по ранглистата от миналата година. Първите три двойки от всяка група се класираха за финалите, където вече се играеше на директна елиминация.

В първа група новосформираната двойка Д. Желев/Б. Стоянов не остави съмнение в класата си и с пълен брой победи оглави групата. Втори останаха миналогодишните шампиони Р. Петков/Н. Ганов.

С. Владов и П. Петров се добраха до финалите, след като станаха трети. Във втора група тандемът от Варна Живомир и Донко Атанасови също постигнаха максимален брой победи. Втори се класираха А. Радинов и Т. Тинев, а до финала се предвижиха още К. Манолов и Ст. Тинев. От трета група най-добри бяха М. Братоев и Вл. Русев, следвани от М. Павлов и Н. Милов. Победи на четвъртфиналите постигнаха Радинов/Тинев, Братоев/Русев, Желев/Стоянов и Живомир и Донко Атанасови.

На полуфиналите Атанасови надделяха с 6:4 над Братоев и Русев, а Радинов и Тинев отстраниха Желев и Стоянов. На финала двойката от Варна стигна за първи път до турнирната победа, след многократни участия на турнирите в Добрич. Те надиграха с 6:3 Радинов и Тинев. Следващият двойков турнир ще се състои в началото на май. НДТ 

 


Сходни връзки

БАЩА И СИН СПЕЧЕЛИХА ПЪРВИЯ ТУРНИР ПО ДВОЙКИ ОТ ТЕНИСВЕРИГАТА “ДОБРИЧ 2007” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди