изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:23 EEST
Михаил Костантинов назова поименно бъдещите български евродепутати    
Европейски съюзШестима евродепутати от БСП, четирима- от ГЕРБ, трима- от ДПС, двама от "Атака" и един от СДС. Това е прогнозата на професора по математика, член на няколко централни избирателни комисии Михаил Константинов.

За оставащите две места за български представители в Европейския парламент, според Константинов, ще се борят седем партии.

В."24 часа", където е публикувано предвиждането на проф. Константинов, го представя като човек, "който може много точно да прогнозира кой ще стане депутат много преди изборния ден".

Резултатът от изборите, насрочени за 20 май, е известен, защото от месеци насам обществените нагласи са стабилни и няма основание да се предполага, че те съществено ще се променят до датата на изборите. Освен ако с неочаквано решение Върховният административен съд регистрира българските медици в Либия за кандидати, смята Михаил Константинов.

Според прогнозата му от БСП ще бъдат избрани Кристиан Вигенин, Илияна Йотова, Атанас Папаризов, Маруся Любчева, Евгени Кирилов, Емил Кало.

ГЕРБ ще изпрати в Европарламента Душана Здравкова, Владимир Уручев, Николай Младенов, Петя Ставрева.

ДПС - Филиз Хюсменова, Мариела Баева, Метин Казак.

От "Атака" ще бъдат избрани Димитър Стоянов и Слави Бинев, а от СДС - Петър Стоянов.

За останалите две места ще спорят Биляна Раева от НДСВ, Владко Панайотов от ДПС, Георги Близнашки от БСП, Десислав Чуколов от "Атака", Константин Димитров от ДСБ, Лъчезар Тошев от СДС и Румяна Желева от ГЕРБ, посочва проф. Константинов.

http://netinfo.bg

 


Сходни връзки

Михаил Костантинов назова поименно бъдещите български евродепутати | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Михаил Костантинов назова поименно бъдещите български евродепутати
Автор: Anonymous да 2007-04-16 @ 21:07 EEST
Може и да е прав, изненади може да има само при партиите вкарващи по 1 или 0 представители в ЕП. Или при Атака, която може да вкара повече от прогнозата, поради провала на правителството и протурската политика на президента Параванов !??!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди