изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:51 EEST
ЗАЛИЧИХА В СЪДА ЕКСУПРАВИТЕЛЯ НА "ХАН АСПАРУХ" ЕООД    
НовиниНа свое заседание, проведено на 03.04.2007г., Добрички окръжен съд е постановил решение, съгласно което е вписано заличаването на бившия управител на "Завод Хан Аспарух" ЕООД Йордан Петков, съобщиха от пресслужбата на фирмата.

Решението не подлежи на обжалване. В резултат на това едноличен собственик на капитала на завода е фирма "Славянски енергетически съюз".
Вписването на промените по фирменото дело на "Завод Хан Аспарух" ЕООД е станало възможно, след като Върховният касационен съд е отхвърлил жалбата на Йордан Петков за неговото изключване като съдружник, добавят още от фирмата. Висшите магистрати са сметнали, че ексуправителят на завода е действал против интересите на фирмата и е извършил нарушения на Търговския закон. След освобождаването му, Йордан Петков не е върнал 15 000 щатски долара от касата на завода, както и зачисленото му имущество, не е представил документи и отчет за извършените разходи, било отбелязано още в решението на Върховния касационен съд.
От фирмата информират, че си запазват правото да заведат и ще продължат воденето на образуваните към момента съдебни и наказателни процеси срещу Йордан Петков.
 


Сходни връзки

ЗАЛИЧИХА В СЪДА ЕКСУПРАВИТЕЛЯ НА "ХАН АСПАРУХ" ЕООД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.33 секунди