изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:50 EEST
"КАКВО Е ЗА МЕН 8 АПРИЛ"    
Обществое темата на конкурса за есе, обявен от Националния съвет за сътрудничество по етническите и демографските въпроси към Министерски съвет, съобщиха от областната администрация. Конкурсът се провежда в чест на 8 април - Международния ден на ромите.

В него могат да участват творци с гражданска позиция. Компетентно жури ще оценява изпратените творби, разделени според възрастта на авторите в три групи - участници от 11 до 15 години, от 16 до 18 години и над 19 години. Обемът на творбите трябва да е до 3 страници, представени в 3 екземпляра на български език. Авторите трябва да посочат трите си имена, рождена дата, учебно заведение или месторабота, пълен адрес, имейл и телефон за връзка. Крайният срок за подаване на есетата - 30 април, наградният фонд е в размер на 2500 лв. Класираният на първо място ще получи 500 лв., второто място - 200 лв., а за третото са определени 100 лв. Най-добрите есета ще бъдат публикувани на интернет-страницата на НССЕДВ, а наградите ще бъдат връчени в Деня на Европа - 9 май. Повече информация всеки желаещ може да получи на тел. 655 418, г-н Кемал Асан, младши експерт в областна администрация Добрич.
 


Сходни връзки

"КАКВО Е ЗА МЕН 8 АПРИЛ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди