изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:32 EET
АЛБЕНА Е С ПРАЗНИЧНИ ОФЕРТИ ЗА 1 МАЙ    
ТуризъмСпециални празнични оферти за хотелите на първа линия предлага за периода от 27 април до 2 май "Албена"АД. Пролетните гости на курорта могат да получат пакет нощувка, закуска и вечеря в тризвездните хотели "Нона" и "Елица" на цена от 47 лева за легло в двойна стая и 94 лева - за единична стая.

 За четиризвездните хотели "Гергана" и "Лагуна бийч", както и в тризвездните "Малибу" и "Орлов"  празничната цена при настаняване по формулата "Всичко в цената" е 64 лева за човек в двойна стая и 128 лева на ден в единична стая. От туристическото дружество уточняват, че цената важи при минимум 3 нощувки. Деца до 2 години се настаняват и изхранват безплатно, за дете от 2 до 12 ненавършени години, настанено на допълнително легло, в двойна стая с двамата си родители, се настанява и изхранва безплатно. Второ дете от 2 до 12 години в стая с двама плащащи родители заплаща 50 на сто от цената за възрастен на редовно легло. За дете от 2 до 12 години, което е настанено на редовно легло при един пълноплащащ родител, се плаща половината от цената за възрастен на редовно легло. Второ дете на допълнително легло при пълноплащащ родител плаща 25 на сто от цената за  възрастен на редовно легло.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА Е С ПРАЗНИЧНИ ОФЕРТИ ЗА 1 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди