изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:53 EEST
БАРМАН ОТ АЛБЕНА УЧАСТВА В НАЦИОНАЛНОТО СЪСТЕЗАНИЕ ДНЕС    
НовиниТихомир Михайлов - барман на бар-басейн "Калиопа" в Албена, ще се конкурира за приза най-добър барман на България. Той ще представи уменията си в стил "флеър" днес във втория ден на провеждащото се във Варна Националното първенство, съобщи за НДТ Христо Пенев - дистрикт-мениджър в Албена. Сред гостите на състезанието са ръководството на Българската асоциация на барманите, чуждестранни гости и миналогодишните шампиони на България. Единият от тях - победителят в стил "флеър" Красен Рачев също е възпитаник на барманската школа в Албена, макар да е спечелил състезанието като представител на хотел "Мусала" във Варна.

ХVII национално състезание в България е част от предстоящото Световно първенство по барманство в Каошиунг, Тайван. То ще се проведе от 21 до 26 октомври т.г. Право да се състезават за националната титла имат всички бармани, навършили 18 години, независимо дали са членове на БАБ, или не. Те ще бъдат оценявани от международно жури, сред които специалисти като Робърт Берент, Джордже Матич, Станко Старчевич, Сърджан Сарич, Сергий Кодатский, Стив Дингли и др. Състезателите в категория "класика" трябва  да приготвят аперитивен коктейл по програмата на IBA. Състезателите в категория "флеър" нямат ограничение в категорията на коктейлите. Коктейлът трябва да е приготвен в пет дози и не трябва да съдържа повече от 2 cl подсладителна съставка.
Асоциацията поема разходите по пътуването и настаняването за Световното първенство на победителите в двете категории. Класираните на второ място ще получат 1000 лева, третите - 500 лв. "Нестле България" също ще връчи награди.
 


Сходни връзки

БАРМАН ОТ АЛБЕНА УЧАСТВА В НАЦИОНАЛНОТО СЪСТЕЗАНИЕ ДНЕС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди