изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:47 EET
ТЪРСЯТ СЕ ШОФЬОРИ ЗА ИСПАНИЯ    
ОбществоАгенцията по заетостта на МТСП набира кандидати за работа в Испания, съобщиха от дирекция "Бюро по труда" в Добрич. Свободните работни места са за 60 шофьори на камиони в международния транспорт и за двама механици.

За първата професия кандидатите трябва да имат минимум 2 години като шофьор на камион с полуремарке, да са с опит в международния транспорт, да притежават категория С+Е. Ще се ценят знанията по испански или английски език. Мераклиите трябва да са до 50-годишни. Договорите за работа са за сезонна заетост до 9 месеца. Работните места са за фирми в провинция Уеркал Овера /Алмерия/. Одобрените кандидати ще държат практически изпит. Постъпването на работа е от юни.
Механиците на камиони трябва да са на възраст то 50 години, да имат над 2 години професионален опит. Договорите за работа са за сезонна заетост до 9 месеца във фирми в Уеркал Овера /Алмерия/. Те също ще започнат работа през юни.
Молба за допускане до интервю по образец на Агенцията по заетостта и необходимия комплект документи могат да се подават до 11 май в център "Работа" на ул., "Вардар" 45, 3 етаж. НДТ

 


Сходни връзки

ТЪРСЯТ СЕ ШОФЬОРИ ЗА ИСПАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди