изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:03 EEST
ХОРОСКОП ЗА 9 ЮЛИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 9 ЮЛИ



ОВЕН - Внимателно обмисляйте и най-малките детайли в работата си. С каквото и да сте заети днес, въобще не забравяйте, че сте обект на внимание и пропуските са нежелателни.

ТЕЛЕЦ - От доброто ви представяне ще зависят професионалните ви и лични реализации. Ако умората ви е повече може да намалите стреса чрез музика или спортуване на открито.

БЛИЗНАЦИ - Не приспивайте бдителността си, възможно е да попаднете в ситуация, която ще повиши напрежението около вас. В момента ви трябва пълна концентрация.

РАК - Старайте се да довършвате всяка задача, с която се заемете, в противен случай няма да ви върви. Отнасяйте се с повече доверие към близките си, защото те винаги са до вас.

ЛЪВ - С внимание ще се отнесете към задача, на която е съсредоточен интереса на много хора. Работете без да бързате и изпипвайте всички детайли, за да не оставяте съмнения.

ДЕВА - Ако много поработите здраво днес, ще се включите в сроковете и ще спазите договореностите. Други представители на знака ще се посветят на нова за тях дейност.

ВЕЗНИ - Рутината и инициативността ще ви подготвят за промените, които навлизат. Динамиката на събитията ще ви подтикне към решения и твърде нестандартни действия.

СКОРПИОН - Днес ще можете да осъществите намеренията си и с това ще направите живота си по-добър. В лицето на партньора си имате верен съюзник, не го пренебрегвайте. 

СТРЕЛЕЦ - Ще бъдете удовлетворени от работата, за това и финансите ви ще растат. В общуванията си ще оставате добро впечатление за себе си и по-често ще търсят компанията ви.

КОЗИРОГ - Не подхождайте остро към деликатен въпрос емоционално, има и по-елегантно решение. Съхранете енергията си за вечерта и  споделете емоциите с най-близките ви хора.

ВОДОЛЕЙ - Премерен риск може да ви осигури значими финансови придобивки, за които не сте положили големи усилия. Добре е да се информирате за всички подробности.

РИБИ - Занимавайки се с отговорни дела, намерете време и за по-приятни занимания. Хората, които ви обичат, очакват внимание. Отделете им от свободните си часове.

Зодиите на родителите "бележат" детето

Египетски хороскоп

Кои жени са най-апетитни според зодията

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 9 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди