изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:30 EET
"ПЕНИ МАРКЕТ" ИДВАТ В КАВАРНА    
НовиниОще една голяма верига хранителни магазини идва в България. Немската верига "Пени маркет" ще строи голям хипермаркет в Каварна, това съобщи за НДТ кметът на морската община Цонко Цонев.

Инвестицията ще е около 3 млн. лв. "Пени маркет" отдавна имат магазини в страни от Източна Европа, като сега вече обърнаха поглед и към България. Имат голям магазин в Констанца. По време на разговорите в общината стана ясно, че ще започнат едновременно строителството на още два обекта - един в Мангалия и първия в България - тук, при нас в Каварна" - добави още каварненският градоначалник.
Следващата седмица в морския град първа копка на нов обект ще направи и варненската фирма "Планекс", която ще изгради бизнессграда в центъра на града с подземен паркинг и супермаркет на първия етаж, информира още Цонев. Той добави, че от началото на годината досега общината е изпълнила 65 % от планирания и приет бюджет, който е в размер на 26 млн. лв. "Това е голям успех и досега Каварна не е успявала да изпълни такъв голям процент от бюджета толкова рано. Отделно в сметките на общината има 10.5 млн. лв." - каза още Ц. Цонев.
 


Сходни връзки

"ПЕНИ МАРКЕТ" ИДВАТ В КАВАРНА | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"ПЕНИ МАРКЕТ" ИДВАТ В КАВАРНА
Автор: Anonymous да 2007-04-21 @ 18:25 EEST
Строителството на голям магазин от известна верига е нож с две остриета. Защото довежда до  фалит на малките магазинчета и цехове. Средно по 1 000 човека губят препитание ако магазинът е с големина на Кауфланд, Метро и др. А един такъв магазин работи с 200  души персонал. Или минус 800, които са принудени да потърсят препитание в други региони.........

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди