изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:16 EEST
СЕДМИЦА С МНОГО ПРОЯВИ ОРГАНИЗИРА КАВАРНА ЗА ДЕНЯ НА ГРАДА    
КултураОще от тази седмица започват проявите, посветени на Деня на Каварна - 6 май, съобщиха от пресслужбата на общината. На 26 април ще се проведе общинско първенство "Млад огнеборец".

За любителите на масовия спорт е организираният на 2 май масов крос в градския парк на морския град. Същия ден във фоайето на НЧ "Съгласие" ще бъде открита съвместна изложба на Школата по изобразително изкуство при ОДК и възпитаници на Училище по изкуствата от Констанца. За любителите на Цар Футбол е турнирът по футбол на малки врати, който ще се проведе на 3 май, а на следващия ден са предвидени велосъстезание и турнир по тенис на корт. На 5 май от 13 часа в арт клуб "Ретро" в Каварна ще бъде представена книгата на Кембъла, който бе и един от най-големите приятели на морската община. Вечерта на площада в Каварна от 20 часа ще се състои и концерт в негова памет, като участие ще вземат групите "Хиподил", "Сигнал" и "Б.Т.Р.". На самия празник на града - 6 май, е кулминацията на тържествата. По този повод кметството организира множество концерти за жителите и гостите на Каварна. Още от 11 часа на площад "Защитата на Каварна" ще пеят Нона Йотова и нейният бенд - "Нона Йотова бенд". Естествено в 12 часа ще се състои традиционната за града Гергьовденска томбола с множество награди и закачки. От 12.30 часа концерт ще изнесе легендата Глен Хюз. След обяд от 14.30 ч. на участък от пешеходната зона в центъра на града ще бъде открита фотографска рок-изложба, а вечерта от 20 часа отново на площада свой концерт ще изнесат музикантите от "Гама Рей".
 


Сходни връзки

СЕДМИЦА С МНОГО ПРОЯВИ ОРГАНИЗИРА КАВАРНА ЗА ДЕНЯ НА ГРАДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди