изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:46 EEST
НАД 10 000 ЛЕВА СЪБРА НА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЛ "ЛАЙЪНС КЛУБ - ДОБРИЧ"    
НовиниС него членовете на клуба отбелязаха осмата му годишнина. Средствата ще бъдат използвани за дофинансиране на проект за изграждане на мобилен център за ранна диагностика на зрението на деца от 3 до 7-годишна възраст

Над 10 000 лева събра на традиционния си пролетен благотворителен бал "Лайънс клуб - Добрич". С него бе отбелязана и осмата годишнина на организацията. Гости на събитието са били представители на Асоциацията на Лайънс клубовете у нас, на организациите в София и Варна, на Ротари клуб, както и певицата, родом от Добрич Силвия Кацарова.
Благотворителната вечер е стартирала с 4000 лева, набрани от продажба на куверти, и още 1000 евро, дарени от немски Лайънс клуб Шваумщадт, кръстник на организацията в Добрич. Сериозни постъпления в благотворителната сметка са постъпили от разиграния търг. Анонимен купувач е дал 3000 лева за серия златни юбилейни  монети на БНБ с ликовете на Николай Чудотворец, Богородица и Борис Христов. Втората серия монети е закупена от варненски бизнесмен за сумата от 1200 лева. Сирийски гражданин е броил 450 лева за пейзаж на Гинка Димова. За 800 лева са купени двата албума с автограф на Силвия Кацарова, които певицата е дарила за търга. Около 2000 лева са били постъпленията от разиграната томбола със сериозни предметни награди. Най-голямата от тях е била цветен телевизор. Другите награди са били уикенд за двама в хотел "Дияна" край Албена, екзотична вечеря в китайски ресторант, романтична вечеря в "Мелоди бар", както и още около 150 предметни награди.
Благотворителната вечер е преминала с много приятна атмосфера, с изключително добро настроение и добре свършена работа, която ще помогне да бъдат по-здрави децата на Добрич.
 


Сходни връзки

НАД 10 000 ЛЕВА СЪБРА НА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЛ "ЛАЙЪНС КЛУБ - ДОБРИЧ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди