изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:58 EEST
ВСЕ ОЩЕ НЯМА ИЗТЪРГУВАНИ АКЦИИ НА "БЯЛАТА ЛАГУНА"    
ТуризъмВсе още няма сключени сделки с акции на "Бялата лагуна" АД на Българската фондова борса, съобщиха за НДТ от "Албена" АД, което е основен акционер в търгуваното дружество. И добавиха, че туристическата фирма е изпратила годишните си отчети за миналата година в БФБ.

Акциите на "Бялата лагуна" АД бяха въведени за търговия на 13 март тази година с решение на Съвета на директорите на "БФБ-София" АД. Размерът на емисията е 4,3 милиона акции с номинал 1 лв. Основен акционер на дружеството с 99,99% е "Албена" АД. Цената на въвеждане за борсова търговия е 22 лв. на акция.
По данни на Investor.bg, който се позовава на проспекта на дружеството, публикуван от БФБ, за 2006 г. нетните приходи от продажби на "Бялата лагуна" са били 0,58 милиона лв.
Летният сезон тази година се предвижда да бъде открит на 17 юни, съобщи за НДТ директорът на "Бялата лагуна" АД Димитър Митев. В момента там се извършват благоустройствени мероприятия по алеи, градини, по плажа. Голям интерес към почивките в комплекса има от румънци, българи, германци. Планирана е ваканция на 40 деца от Румъния на възраст от 12 до 17 години и други 40 деца от Беларус.
 


Сходни връзки

ВСЕ ОЩЕ НЯМА ИЗТЪРГУВАНИ АКЦИИ НА "БЯЛАТА ЛАГУНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди