изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:34 EEST
500 ЛЕВА Е НАГРАДНИЯТ ФОНД ЗА "СПРИ И СПЕЧЕЛИ"    
НовиниОколо 40 добричлии до момента са се записали за участие в кампанията "Спри и спечели", съобщиха от РИОКОЗ-Добрич. Крайният срок за записванията е 30 април. Победителите ще получат предметни награди. Общият награден фонд е 500 лева, съобщи зам.-кметът Ваня Балчева.

Организатори на кампанията, която традиционно се провежда в Добрич, са програма СИНДИ към здравното министерство, Националния център по опазване на общественото здраве и РИОКОЗ. Целта на кампанията през тази година е да се помогне на пушачите, които са взели решение за отказ от тютюна, да го направят. А също и да се насърчат все още колебаещите се пушачи. Декларациите за регистрация за участие в кампанията се попълват в отдел "Опазване на общественото здраве" в РИОКОЗ. Самата кампания ще се проведе от 1 до 29 май.
Право на участие в "Спри и спечели" имат всички пълнолетни лица, които пушат поне от година. Те трябва изобщо да не пушат през целия месец май. Трябва да имат поне двама свидетели, може единият да е член от семейството, които да потвърдят въздържанието. Поне единият от свидетелите трябва да е непушач. На всеки от участниците, който е номиниран за награда, чрез тест ще се прави проверка дали наистина през целия месец се е въздържал от тютюнопушене.
 


Сходни връзки

500 ЛЕВА Е НАГРАДНИЯТ ФОНД ЗА "СПРИ И СПЕЧЕЛИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди