изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:21 EEST
ПИЙНАЛ ДОБРИЧЛИЯ ОБЪРКА СЦЕНАРИЯ НА БСП-АКТИВИСТИ    
ПолитикаВ неделната вечер официално в Добрич БСП даде старт на предизборната си кампания за евродепутати. Доскорошната зам.-областна управителка и вече депутат Сияна Фудулова представи пред рехавата сбирка от едва около 300 души на площад "Цар Борис", кандидатите от листата на Платформа европейски социалисти.

След като от импровизираната трибуна кандидатите дадоха своите обещания, изведнъж в настаналото затишие извън сценария на сцената се промъкна подпийнал млад мъж и на микрофон поиска да сподели своите проблеми. Тутакси БСП- активисти от по-младото поколение почти отнесоха момчето и го предадоха в ръцете на служители на полицията. Младият мъж, който работел като строител и се казва Дидо, така се представи той пред журналисти, може би под влияние на чашката бе събрал кураж пред личните гости от столицата да сподели болката си, но успя едва да издума: "Само обещавате, аз искам да ви кажа за проблемите ми - моите и на моето семейство". Случката внесе смут в публиката. Белокоси членове на столетницата споделиха, че по тяхно време такова нещо не би се случило, защото в двата края на сцената е щяло да има отрядници, които не биха допуснали такъв гаф. Току преди да бъде натоварен на патрулка, Дидо все пак успя да каже за медии, че е искал само да сподели болката си - "Баща ми от 10 години е диабетик и нищо не получава". Както и да попита знаят ли тези от листата колко е трудно да се живее така.
 


Сходни връзки

ПИЙНАЛ ДОБРИЧЛИЯ ОБЪРКА СЦЕНАРИЯ НА БСП-АКТИВИСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди