изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:54 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЦЕНАТА НА ХЛЯБА - ПО-НИСКА С 20 ЛВ.?    
ЛюбопитноОбластният център по цените в Добрич е извършил през изминалите дни 68 проверки, съвместно с държавните органи и полицията в търговската мрежа в града, съобщи вчера шефът на центъра Никола Атанасов. В резултат на това са били съставени 18 акта за 415 хил. лв. Според Атанасов положителна за добричлии била приключилата вече проверка в хлебозавода в Добрич, тъй като в близките два-три дни било твърде вероятно цената на хляба да падне с нови 20 лв.

РОСИЦА БАВНО ПОТЪВА?

Пропаднаха главният път и сгради в село Росица. Трима сержанти дежурят в пропуканата гранична застава. Центърът на генералтошевското село е пропаднало с 10-12 см през последните дни, съобщи кметът му Николай Димитров. Причината била активизирали се свлачищни процеси след обилните валежи, но според Димитров пропаданията продължавали повече от година, докато се стигне до сегашните поразии. Свличането е довело до пропукване на главния водопровод на селото, както и до наклоняване на трафопоста и три електрически стълба.
НДТ - 24 април 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЦЕНАТА НА ХЛЯБА - ПО-НИСКА С 20 ЛВ.? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди