изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:11 EEST
ХОРОСКОП ЗА 30 МАЙ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 30 МАЙ



ОВЕН - Нова информация ще внесе яснота в делата ви, превръщайки се в потребност за повечето от вас. На работното си място задачите ще изпълнявате с твърде променлив успех.

ТЕЛЕЦ - Не търсете вина само в себе си, много от нещата не зависят от вас. Дипломатичното ви поведение ще ви помогне да привлечете клиенти и да осъществите добри контакти.

БЛИЗНАЦИ - Не бягайте от проблемите на работното място, а се старайте да ги решавате. Това ще повиши авторитета ви, независимо, че може да си навлечете завистта на колеги.

РАК - Ако имате известни затруднения в службата, не се тревожете излишно, ситуацията е само временна. Роднини ще ви потърсят за подкрепа, не се колебайте дали да им я дадете.

ЛЪВ - Един проблем ще бъде решен точно навреме и това ще ви обнадежди. С действията си внасяте повече яснота в работата на околните, точни и полезни са за всички край вас.

ДЕВА - В общуването си установявате нови контакти, носещи ви взаимноизгодни връзки. Трудностите от последните няколко дни са ви помогнали да оцените навременна подкрепа.

ВЕЗНИ - Снабдяването ви с повече информация ще ви помогне да вземете бързи и адекватни решения. Използвайте я само за добри цели, защото в противен случай може да загубите.

СКОРПИОН - Може би нямате нужда от съвети, но все пак се вслушайте в околните. С повишено внимание ще се отнесете към проблем на свой близък и ще му помогнете.

СТРЕЛЕЦ - Покажете решимостта си да взимате правилните решения в подходящия момент. Ще приключите проект, от който ще получите освен слава и финансова удовлетвореност.

КОЗИРОГ - Няма да липсват провокации, тласкащи ви в друга посока от тази, която в последно време следвате. Гледайте позитивно и не се отказвайте от първоначалните си намерения.

ВОДОЛЕЙ - Днес имайте грижа за свои проблеми, не се разпилявайте по чуждите. Делово предложение, свързано с професионалното ви развитие ще ви накара да търсите и друго мнение.

РИБИ - Някои ще получат възможности да поемат в нова посока, с надеждата за по-добър живот. Може би това е нещото, което сте търсили до сега, но ви е липсвала смелост.


Пророчество на Слава Севрюкова: Прероденият Давид ще спаси България! През 2017 г. идва жена-управник!

Вярност и любов според индивидуалния знак

Каква жена си според деня, в който си родена?

Най-дразнещите черти на отделните зодии

Според датата на раждане и любовните предпочитания!

Какви са любовните ви афери на работното място според зодиакалния знак?

Вярност и любов според индивидуалния знак

Как да уловиш мъжа на мечтите си

Изберете си мъж според календара

Кой спорт ви отива според зодията?

Зодиите на родителите "бележат" детето

Какви пиячи сте според зодията?

Как се дър­жат пред­с­та­ви­те­ли­те на раз­лич­ни­те зо­ди­а­кал­ни зна­ци в клас­на­та стая

Талисманите на любовта

Каква жена си според хороскопа на келтите?

Зодиите на родителите "бележат" детето

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 30 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди