изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:35 EEST
СЪПРУГАТА НА ЯПОНСКИЯ ПОСЛАНИК ЩЕ ЗАКРИЕ СЕДМИЦАТА НА КАМЕРНАТА МУЗИКА    
КултураСъпругата на посланика на Япония у нас - известната японска пианистка, Фумие Фукуи, ще закрие седмицата на Камерната музика. Тя ще се проведе в Добрич от 1 до 8 май. Неин патрон ще е кметът на Добрич Детелина Николова.

На 1 май от 19 часа в Огледалната зала на ДТ "Й. Йовков" ще бъде поставено началото на музикалното събитие. Това ще стане с изпълнение на струнен квартет "Димов". В рамките на седмицата на Камерната музика на сцените в Добрич ще се представят оркестри от Добрич и страната, които са носители на национални и международни награди.  
Ансамбъл "Престо" ще се представи на сцената в Огледалната зала на 2 май. На следващия ден ще се изявяват таланти от Добрич, възпитаници на музикални училища в страната. Програмата предвижда още изпълнения на колегиум за камерна музика "Арсмузика Шумен" с диригент Юлияна Панова, както и с концерт на клавирно дуо Дора и Анастас Славчеви. Финалът ще бъде поставен от изпълненията на Български камерен оркестър - Добрич с диригент Димитър Караминков и солист Фумие Фукуи.
 


Сходни връзки

СЪПРУГАТА НА ЯПОНСКИЯ ПОСЛАНИК ЩЕ ЗАКРИЕ СЕДМИЦАТА НА КАМЕРНАТА МУЗИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди