изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:30 EEST
"ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО" ЩЕ КЪРПИ УЛИЦИ    
Новини"Пътно строителство" АД е дружеството, спечелило конкурса за изкърпване на уличната мрежа в Добрич с асфалт, съобщиха от кметството. За целта от местната хазна са заделили близо 400 000 лева. Още около 100 000 лева са заложени в общинския съвет за изкърпване на улици, но с бетонови смеси.

Предстои община Добрич да проведе конкурс за определяне на фирмата-изпълнител на дейностите по преасфалтиране на улици. Припомняме, че в бюджета на общината за 2007 г. за целта са заложени 2 милиона лева. С тях ще се преасфалтират улиците "Ив. Пенаков", "Осми март", "Цар Освбодител", "Батовска" и бул."Русия". Други 300 000 лева са заделени за изграждане на подходи към изградените през 80-те и 90-те години жилищно-строителни кооперации. Продължават и дейностите за основен ремонт на тротоарни настилки, бетонови улични настилки, както и подмяна на линейни оттоци, ревизионни шахти и др.
 


Сходни връзки

"ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО" ЩЕ КЪРПИ УЛИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди