изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:01 EEST
Следователят Татяна Шарланджиева отправи обвинения към Ангел Александров    
Ред и сигурностСофия. Следователят Татяна Шарланджиева заяви на пресконференция, че не е изнасяла информация по делото "Топлофикация", предаде репортер на Агенция “Фокус”. "С Корнелия Нинова съм приятелка от `95 година.

Г-н Ангел Александров ме караше да й звъня и да се срещам с нея, за да й искам документи, които доказват нарушения на изпълнителния директор на "Булгартабак" Христо Лачев с оглед отстраняването му. По същия начин - чрез Нинова Ангел Александров искаше да бъде деблокирано определено количество от Държавния резерв. Чрез Нинова той искаше фирма да получи лиценз за хазартни машини. Фирмата обаче имаше недоказан произход на средствата", заяви Шарланджиева.
Татяна Шарланджиева отрече да е имала нерегламентирани контакти с Красимир Георгиев. Тя посочи още, че директорът на НСлС Ангел Александров е оказвал психически тормоз и е искал оставката й. Аз отказах да подам оставка и той ми каза, че ще ме орезили и ще образува дисциплинарно производство срещу мен, заяви Шарланджиева.
Зоя Иванова, бивш директор на отдел 3 в НСлС, който разследва случая "Топлофикация", обясни, че също познава Нинова и потвърди молбите на Ангел Александров към Шарланджиева.
Татяна Шарланджиева бе категорична, че никога не е изнасяла информация по делото "Топлофикация". Според нея молбите на Ангел Александров, свързани с "Булгартабак", Комисията по хазарта и Държавния резерв имат пряка връзка с нейното уволнение.
По думите на Шарланджиева - директорът на Националната следствена служба пряко се е интересувал и е диктувал интензитета на разследаването на фирмите на Красимир Георгиев. "Нито една друга фирма не представляваше такъв интерес за Ангел Александров", бе категорична Шарланджиева.
Галина ГИРГИНОВА
 


Сходни връзки

Следователят Татяна Шарланджиева отправи обвинения към Ангел Александров | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди