изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:27 EEST
ТРИМА ВЪРЗАЛИ И БИЛИ СТАРИЦА ЗА 6 ЛЕВА И ЗЛАТНИ ОБЕЦИ    
НовиниПолицията мълчи за случая. За по-малко от месец това е второ нападение над възрастен човек в Крушарско. До момента няма подадена информация от органите на реда да са задържани убийците на 75-годишната Дойка Коканова от Земенци. Според източници на НДТ има задържани, като заподозрени в извършване на нападението над възрастната жена в Телериг

Трима души са вързали и пребили над 80-годишната Величка от крушарското село Телериг в събота през нощта, научи НДТ. От хора в селото НДТ научи още, че бабаитите били роми от съседно село, които били бабата за пари. Тъй като в портмонето си възрастната жена имала само 6 лв., нападателите смъкнали от ушите й златните й обеци. Нападателите заключили старицата в най-вътрешната стая на къщата й. Открили я в неделя сутринта нейни съседи, които я наглеждали и забелязали, че баба Величка не излиза на двора, както обикновено.
До момента от полицията не са подали информация по случая, като на питане на НДТ от ведомството отвърнаха, че по случая се работи. От свои източници НДТ научи, че има задържани трима роми от района на Крушари, които са заподозрени като извършители на побоя над възрастната жена.
Органите на реда мълчат и по отношение на убийството на 75-годишната Дойка Коканова от крушарското село Земенци. Както НДТ писа в нощта на Великден около 24 часа семейство Коканови е било нападнато в дома им и пребито от двама неизвестни, като вследствие на побоя Дойка е починала в дома си, а съпругът й Георги Коканов е със счупена лява ключица, има хематом на едното ухо и кръвотечение от него.
На провелата се вчера сесия на община Добричка началникът на II РПУ Иван Иванов заяви в залата, че само за месец има три тежки престъпления на територията на община Крушари.
Интересен е фактът, защо полицията премълчава тежките престъпления, като де факто медиите научават за тях от свои източници. Дали причината пък не са изборите и разчитането на някои от партиите да спечелят с гласовете на определен етнос на територията на областта? Истината е, че малкото останали да живеят по селата и по-малките градчета в областта, предимно възрастни хора, вече не смеят да заспят, защото не са сигурни дали ще осъмнат. Не по-малко са уплашени и техните деца в Добрич - дали ще има кой да им вдигне телефона сутрин, като звъннат на родителите си, преди да тръгнат за работа. Може би е крайно време да спрем да си играем на криворазбрана демокрация и управляващите да не смятат народа за овче стадо, което може да бъде доено когато и колкото се поиска, защото хората, които плащат заплатите на управляващите заслужават истината и уважение. Едва ли страната ни ще стигне Европата, с управници, които си заравят главата в пясъка, като щраусите, като на повърхността остават да стърчат другите им части от тялото.
 


Сходни връзки

ТРИМА ВЪРЗАЛИ И БИЛИ СТАРИЦА ЗА 6 ЛЕВА И ЗЛАТНИ ОБЕЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди