изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:43 EEST
ГЕРБ инициира подписка в парламента за временно отстраняване на Румен Овчаров от поста му    
ПарламентСофия. ГЕРБ ще инициира подписка сред народните представители за временно отстраняване на Румен Овчаров от поста му министър на икономиката и енергетиката, докато приключи разследването около скандалите с "Топлофикация"-София.

Подписката ще бъде изпратена до министър-председателя Сергей Станишев, който трябва да внесе в парламента предложение за отстраняване на Овчаров. Това заяви в кулоарите на парламента независимият депутат и член на ГЕРБ Лъчезар Иванов, предаде репортер на Агенция "Фокус".
"България става свидетел на скандал, в чиято основа седи министър от правителството на БСП. Един човек се поставя над държавата и се опитва да рекетира държавни институции", каза Иванов. По думите му в обстановката на предизборната кампания за европейските избори Румен Овчаров "прави дипломната си работа на тема "Корупция".
"ГЕРБ остро ще се противопостави на всякакви опити един човек да рекетира държавата", категоричен бе Лъчезар Иванов. Според него Румен Овчаров трябва да бъде отстранен временно от поста си, тъй като пречел на разследването.
Мария СТАЛЯНОВА
 


Сходни връзки

ГЕРБ инициира подписка в парламента за временно отстраняване на Румен Овчаров от поста му | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди