изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:04 EEST
ГЕРБ събра необходимите 48 депутатски подписа за отстраняване на министър Румен Овчаров от поста му    
Парламент
София. Подписката на ГЕРБ за отстраняване на министъра на икономиката и енергетиката Румен Овчаров от поста му вече има необходимите 48 подписа. Това заяви независимият депутат и член на ГЕРБ Лъчезар Иванов пред журналисти в парламента, предаде репортер на Агенция “Фокус”.


Всеки момент подписката ще бъде внесена в деловодството на Народното събрание.
Депутатът обясни, че пълна подкрепа е получил единствено от ДСБ и БНС, от независимите депутати и депутатите от “Атака”, които вчера са присъствали в Народното събрание. От парламентарната група на ОДС подписката е подкрепена само от няколко души.
Иванов обясни, че искането е за постоянно отстраняване на Румен Овчаров, тъй като по Конституция нямат право да искат временно отстраняване на министър.
Иванов бе категоричен, че ГЕРБ ще използва всички законни форми за да повлияе на министър-председателя Сергей Станишев да бъде безпристрастен и да не се пречи на разследването около скандалите за “Топлофикация” и между институциите в страната.
Мария СТАЛЯНОВА
 


Сходни връзки

ГЕРБ събра необходимите 48 депутатски подписа за отстраняване на министър Румен Овчаров от поста му | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди