изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:26 EEST
ДАВАТ ДО 40 БОНА НА УЧИЛИЩЕ ЗА УНИФОРМИ    
ОбразованиеОколо 110 000 лева или средно по 10 лева за ученик очаква да получи община Добрич по програма "Училището - желана територия на ученика". Програмата се финансира от Министерството на образованието и науката.

Проектите трябва да се представят от училищата до 18 май. Те могат да кандидатстват по два модула - за ритуализация на училищния живот и за развитие на извънучилищни и извънкласни дейности. По първия модул училищата могат да кандидатстват с проекти за информационни материали и за тържествено отбелязване на кръгли годишнини, както и за униформи или елементи на униформи.За униформи МОН дава до 40 000 лева на училище. За извънкласни или извънучилищни форми се дават до 5 000 лева за дейности и до 15 000 лева, ако ще се закупуват и дълготрайни активи.
Крайният срок за предаване на проекти е 18 май. Назначена от кмета Детелина Николова комисия с трима представители на общината и двама - на РИ на МОН, ще разгледа и класира проектите.
 


Сходни връзки

ДАВАТ ДО 40 БОНА НА УЧИЛИЩЕ ЗА УНИФОРМИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди