изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:03 EEST
Убиха шефа на общинския съвет на Несебър    
Ред и сигурност Председателят на общинския съвет в Несебър Димитър Янков бе убит тази вечер.

Той е открит застрелян в колата си преди 22,00 часа, предаде БГНЕС. Янков е известен като "могъщ туристически бос". Той е намерен застрелян в колата си, по предварителни данни - с 4 или 5 куршума. Колата е била открита в триъгълника, заключен между улиците "Пробуда", "Любен Каравелов" и "Гладстоун". Янков се смяташе за покровител на несебърския наркобос Димитър Желязков - Очите. Той бе близък с убития преди 2 години в Слънчев бряг лидер на ВИС Георги Илиев. Димитър Янков бе сред основните заподозрени за покушенията срещу бившия кмет на Несебър и атентата срещу бизнесмена Веселин Ташев, прострелян с 6 куршума. Последният обвини тогава директно Янков, че стои зад покушението срещу него и взривяването на автомобила му. Неотдавна той, кметицата на Несебър Магдалена Мандулева и Съюзът на собствениците в Слънчев бряг се договориха за изхвърляне от пазара на паразитните фирми, които посредничат между туроператорите и хотелиерите. В края на март Димитър Янков заяви, че трябва да се премине към директни разплащания между туроператорите и хотелиерите, за да бъдат изолирани ненужните звена, които са собственост на бивши туристически ръководители от близкото минало. Стигна се до договорка за въвеждане на минимални ценови прагове на хотелиерски услуги в зависимост от категорията на обектите. При друга кавга Янков обяви, че в общинския съвет на Несебър няма политически чистки, заяви в края на март авторитетно председателят на несебърския парламент. Така той отхвърли като неоснователни обвиненията на ръководството на БСП за гонитба на кадри на социалистите. Според Янков до смяната на партийния член Георги Петрохански от поста му председател на общинската комисия по бюджет и финанси се е стигнало след колективна оценка на съветниците, а не заради неговата принадлежност към социалистическата партия. Името на Янков нашумя и с подкрепата му за запазване на пропускателния режим за колите в Слънчев бряг. http://dnes.dir.bg
 
Отцепен е районът на убийството в Бургас
09 май 2007 | 23:03 | Агенция "Фокус"
Бургас. Председателят на общинския свет в Несебър Димитър Янков е бил застрелян между улиците "Любен Каравелов", "Гладстон" и "Пробуда" в бургаския комплекс “Възраждане” около 21,30 часа, съобщиха за Агенция “Фокус” от Бургас. По първоначална информация Димитър Янков е починал на място като срещу него са били произведени четири стрела.
Районът на убийството е отцепен, към момента няма информация за извършителя на убийството, нито за вида на оръжието, с което е било извършено.
Председателят на общинския свет в Несебър Димитър Янков напоследък беше известен с конфликта си с бившия кмет на Несебър Николай Трифонов. Преди няколко месеца Трифонов освободи кметския пост и на негово място беше назначена Магдалена Мандулева.

 

При престрелка в Бургас е бил убит председетелят на общинския съвет на Несебър Димитър Янков
09 май 2007 | 22:42 | Агенция "Фокус"
Бургас. При престрелка в централната част на Бургас е бил убит председетелят на общинския съвет на Несебър Димитър Янков, съобщиха за Агенция "Фокус" от ОДП-Бургас.
Престрелката е възникнала в района между улиците "Любен Каравелов", "Гладстон" и "Пробуда".
В момента се извършват първоначални процесуално-следствени действия. Издирват се очевидци на инцидента. Стрелбата е възникнала около 21.30 часа.

 


Сходни връзки

Убиха шефа на общинския съвет на Несебър | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.82 секунди