изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:36 EEST
"Д-Р ДЖ. РУСЕВ НЕ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ НЕСПРАВЕДЛИВА ПРИСЪДА"    
ОбществоТова заявиха в редакцията на НДТ пациенти на хирурга

Да заявят своята подкрепа към д-р Дженко Русев ни потърсиха трима от многобройните му пациенти. В редакцията Добринка Стефанова от Добрич сподели: "Това е несправедлива присъда. Разбрахме, че има укрити документи, които доказват неговата невинност. При първия състав съдът е видял мнение на доц. Темелков от Варна, с което се потвърждавала невинността на д-р Русев, но сега този документ бил укрит и не бил представен на втория съдийски състав. Навярно има и лекари, които трябва да бъдат наказани, но не и д-р Русев. Оперирана съм от него и съм много благодарна за грижите, които положи за мен" - разказа Д. Стефанова. Към нейните думи се присъединиха и семейство Елена Белчева и Иван Гроздев от Добрич. "Аз живея втори живот. 18 дни бях в кома и д-р Русев ми помогна" - разказа Елена, а съпругът й добави: "Ако не беше той, аз нямаше да имам другар в живота". "Идвал е посред нощ да ме види, докато бях в критично състояние. Аз не знам друг лекар да ходи през нощта да гледа как са пациентите му. Не трябва да му забраняват да оперира цяла година. Той има златни ръце" - добавиха още Елена и Иван. Тримата пациенти на осъдения хирург апелират към цялата общественост да подкрепи д-р Русев.
Като трибуна ни потърси и представител на Инициативния комитет, организирал подписката в центъра на града. "Вие не сте сам. Ние Ви обичаме и Ви подкрепяме. Ние, Вашите пациенти, Ви благодарим за това, че спасихте живота ни в името на добрата медицинска практика и стандартите в хирургията" - заявяват от комитета, събиращ подписи в подкрепа на хирурга.
 


Сходни връзки

"Д-Р ДЖ. РУСЕВ НЕ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ НЕСПРАВЕДЛИВА ПРИСЪДА" | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"Д-Р ДЖ. РУСЕВ НЕ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ НЕСПРАВЕДЛИВА ПРИСЪДА"
Автор: Anonymous да 2007-05-11 @ 20:39 EEST
Хубавите думи за доктора трябва да са нещо нормално и да не ни впечетляват чак толкова!Нали затова се полага хипократова клетва? На мен ми е болно като си помисля за родителите на този младеж. Грешка за нелепата смьрт има и ако не е виновен този доктор, остава да се докаже кой е виновен.И тогава предлагам: Нова подписка в защита на другия лекар и така докато се изредят всички .Това няма да отнеме много време защото малко лекари останаха в Добрич. 

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди