изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:20 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ БЯС ВЪРЛУВА В ДОБРУДЖА    
ЛюбопитноШести случай на бяс в Добрич бе потвърден от централния научноизследователски ветеринарно-медицински институт в София, научи НДТ от ветеринарни лекари. За последните няколко месеца в Шабла бяха регистрирани четири случая на заболели от бяс лисици и куче, а в генералтошевското село Росица ловци застреляха побеснял чакал. Със съмнение за бяс беше застреляно куче в добричкото село Сливенци. Преди пет дни пък местният ветеринарен лекар в птицекомплекса в Царевец забелязал, че едно от петте кучета - пазачи започнало да става агресивно и получило обилно слюнкоотделяне.

ПРЕНАСОЧВАТ ТУРИСТИ ОТ ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ КЪМ АЛБЕНА

Места за българи това лято в Албена почти няма да има, казаха от курорта. Западните туроператори пренасочвали масово групи немци и англичани от Златни пясъци към Албена заради реконструкциите във варненския курорт. Продължавали и записванията на западняци за Албена. От курорта предричат 100-процентова заетост на легловата база с чужденци от юни.
НДТ - 12 май 1997 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ БЯС ВЪРЛУВА В ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди