изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:05 EEST
ХОРОСКОП ЗА 6 ЮНИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 6 ЮНИ



ОВЕН - В отношенията с близките могат да възникнат недоразумения, но вие ще ги изчистите. Не се опитвайте да наказвате някого заради това, че в миналото е имал неблагоразумието да ви откаже нещо.

ТЕЛЕЦ - Желанието да си починете от работа и суетата стои над всичко друго днес. Избягвайте конфликтите и не упреквайте никого, и вие имате принос за взаимоотношенията, които имате с околните.

БЛИЗНАЦИ - Делово предложение ще ви навежда на размисли за бъдеща работа, която може да се окаже доста перспективна за вас, но и доста рискована. Прогнозите ви са добри и това ви прави будни.

РАК - В слънчево настроение ще посрещнете днешния ден и ще получите подкрепа в решаване на проблемите, които ви тревожат от известно време насам. Най-после ще можете да си позволите почивка.

ЛЪВ - Ще насочите делата си в доста положителна за себе си посока, ако не изпитвате съмнения и се доверите на вътрешното си усещане за нещата. Ще откликвате правдиво и открито на всички новости.

ДЕВА - Ще ви се отдаде да откриете за себе си решения, които до сега сте търсили твърде безуспешно. Всичките ви съмненията ще отпаднат, станете ли наясно със собствените си цели и вътрешни желания.

ВЕЗНИ - В професионално отношение атмосферата ще се подобри значително и ще убедите партньорите си в предимствата на новите инициативи, които замисляте. Не насилвайте късмета си.

СКОРПИОН - Добре ще организирате времето си днес, така, че да ви стигне и едновременно и за работа и за почивка. В личен план завръщането към стара връзка за някои от вас ще се окаже едно ново начало.

СТРЕЛЕЦ - Философски ще гледате на случващото се около вас и ще търсите знаците, дадени  ви от съдбата. Сигурно правилно ще ги разчетете, за да извлечете максимална удовлетвореност за себе си.

КОЗИРОГ - С удоволствие ще предпочетете компанията на хората, които обичате, пред работата си. Въпросите, които ви затрудняват, оставете за утре, когато решаването им ще е значително по- лесно.

ВОДОЛЕЙ - Осланяйте се на собствената си преценка, вслушвайте се повече в интуитивните си усещания и не променяйте взети вече решения. Бъдете по-уверени в способностите си да действате бързо.

РИБИ - Днес не пропускайте да помогнете на близък човек по проблем, който го вълнува много в последно време. Ще сте му полезни със съветите си и не се колебайте да му ги дадете, без никакви резерви.


Флирт според зодията – как го правят мъжете
Зодиите, които никога няма да са щастливи заедно
Кои зодии ще са най-големите късметлии през 2015-та

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 6 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди