изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:51 EEST
НАБИРАТ СЕЗОННИ РАБОТНИЦИ ЗА ГЕРМАНИЯ    
ОбществоЦентралната служба за трудово посредничество в Бон заяви набирането на кандидати за сезонна работа в Германия, съобщиха от дирекция "Бюро по труда" в Добрич.

Търсят се сервитьори, камериерки, готвачи, помощен персонал за кухня и домашни помощници за гледане на възрастни хора. Кандидатите за сервитьори трябва да са на възраст от 20 до 35 г., със завършено  професионално образование по специалността и минимум 6 месеца трудов стаж  или със завършено професионално обучение и минимум 2 години трудов стаж като сервитьор. Мераклиите за камериерки трябва да са от 20 до 40 г. и да имат поне 6 месеца трудов стаж по професията. Изискването за готвачите е да са на същата възраст, да са със завършено професионално образование по специалността и минимум 6 месеца трудов стаж или със завършено професионално обучение и минимум 2 години трудов стаж като готвач. Между 35 и 60 години е възрастовото изискване за домашните помощници. Те трябва да имат добри познания по немски език, практически опит в домакинските дейности или в обслужването на стари хора, да са в добро здравословно състояние, подходящо за упражняваната дейност. Мераклиите да работят в Германия като помощен персонал - мъже и жени, трябва да са между 20 и 50-годишни и да имат минимум 6 месеца трудов стаж в хотел или ресторант. Всички кандидати трябва да бъдат с много добра или добра степен на владеене на немски език.
Документи се подават до 15 юни в стая 607 на дирекция "Бюро по труда" в Добрич. НДТ

 


Сходни връзки

НАБИРАТ СЕЗОННИ РАБОТНИЦИ ЗА ГЕРМАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди