изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:14 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЦЕНАТА НА ТОН НОВА ПШЕНИЦА - $ 120?    
ЛюбопитноПри първото си идване в Добрич в качеството си на депутат Елена Поптодорова заяви пред НДТ, че в условията на предстоящ валутен борд ще има много малка вероятност за финансиране на земеделието. Тя смята също, че депутатите от Добруджа трябва да употребят цялото си влияние, за да бъде сключено споразумение за паралелно външно финансиране, насочено пряко към земеделието. Е. Поптодорова прогнозира и цена на тон зърно за тази година, като заяви, че могат да бъдат извоювани 110-120 долара/т, тъй като международната цена на тон зърно тази година е между 150 и 180 долара за тон.


ПЪРВИТЕ МЕРАКЛИИ ЗА ТЕН ВЕЧЕ СЕ ПЕКАТ КРАЙ МОРЕТО

Туристи от скандинавските страни са първите, които от ден-два се радват на слънцето на плажа в Албена, съобщиха за НДТ от курорта. Вчера в комплекса имаше 920 гости, сред които 350 немци, 160 французи, а също белгийци, англичани, руснаци. До края на седмицата врати за гостите на комплекса ще отворят 60-70 на сто от хотелите.
НДТ - 14 май 1997 Г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЦЕНАТА НА ТОН НОВА ПШЕНИЦА - $ 120? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.55 секунди