изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:24 EEST
ЯНЕ ЯНЕВ: ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ ВЪНШНИТЕ НИ МИНИСТРИ ЗА МЕДИЦИТЕ НИ В ЛИБИЯ    
НовиниВърховната касационна прокуратура да провери дали висши държавници са проявили небрежност при изпълнение на служебните си задължения и това е довело до продължаващото задържане на българските медици в Либия. Това ще поиска партия "Ред, законност и справедливост", съобщи лидерът й Яне Янев в Добрич.


Той бе в града заедно с Васил Сотиров - №7 в листата за евродепутати на партията, в която първите шест места са на задържаните в Либия български медици. Ще се иска и разследване дали отпуснатите от държавата пари за защитата на медиците ни са изразходвани целесъобразно. Партията е започнала кампания "Сами сте! Политическата мафия ви изостави. Остава гласът на народа - 20 май, бюлетина №4". Яне Янев заяви, че имената на касираните от листата за евродепутати медици, няма да бъдат подменени с други.
Ще влезем в Европа с три крайно отрицателни знака, каза Я. Янев. И уточни, че България е единствената държава, която има граждани, осъдени на смърт. При това абсолютно беззаконно. Ако българите не отидат да гласуват на изборите за евродепутати, те на практика ще подкрепят Ахмед Доган и така република Турция по втория начин ще вкара свои депутати в европарламента. България влиза в Европа с институции, които показват, че не могат да функционират по европейски образец, каза още лидерът на "Ред, законност и справедливост". И добави, че очаква до края на май ОЛАФ да обяви 20 проекта за 25 милиона евро, свързани със земеделие и екология, за изискуеми. Голяма част от проектите са по САПАРД.
 


Сходни връзки

ЯНЕ ЯНЕВ: ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ ВЪНШНИТЕ НИ МИНИСТРИ ЗА МЕДИЦИТЕ НИ В ЛИБИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди