изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:17 EET
ПЪРВИТЕ ТУРИСТИ ПРИСТИГНАХА В КАВАРНЕНСКО    
НовиниИ в каварненския район вече посрещнаха първите туристи за тази година, съобщи за НДТ началникът на отдел "Туризъм" в морската община Коста Аргиров. Сред първите гости били белгийци и жители на ОНД, каза още Аргиров.


"Все още има хотели, които довършват ремонтите за новия сезон и не са отвори врати. Продължават също ремонтните работи и във ваканционен клуб "Русалка", като се очаква там първите туристи да пристигнат около 15 юни" - добави още Аргиров. Легловият капацитет в каварненско е колкото и миналата година - 2800 легла, като в това число влизат и частните квартири. Основно чуждите туристи тази година в Каварненския регион ще бъдат от Германия и бившите страни от ОНД, каза още К. Аргиров. Очакваният ръст е в рамките на 3-5 %. Съотношението между чужденци и българи е 40:60 %, като по-голямата част са българските туристи. Сред допълнителните атракции, които ще се предлагат за туристите този сезон, е и предстоящото официално откриване на 1 юни на басейн с минерална вода в близост до плажа в морския град.
 


Сходни връзки

ПЪРВИТЕ ТУРИСТИ ПРИСТИГНАХА В КАВАРНЕНСКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди