изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:41 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПРАСЕТА-ГИГАНТИ В ГЕН. ТОШЕВО СЪБИРАТ ОЧИТЕ НА ДОБРУДЖА    
ЛюбопитноГеорги Великов от квартал "Пастир" в Генерал Тошево се похвали със своите питомци - гиганти, като заяви, че всяко от двете прасета тежи по над 400 килограма и надминава по размери телета. Стопанинът признава, че ще му е мъчно да се раздели с двамата си грухтящи питомци, защото ще загуби породата, която е направил чрез кръстоска по свой избор. Първият приплод го продал и от втория не си оставил, а след това женската не пожелала повече мъжкия, въпреки че съжителства с него на няколко квадратни метра.


ВОДОПРОВОДНИ ШАХТИ В СИНЬО ПОСРЕЩАТ П. СТОЯНОВ В ДОБРИЧ

Водният шеф ги боядисал на своя глава, боклукчийските кофи били вапцани в червено. Свързват новата украса из града с предстоящото събиране на кметовете и визитата на президента. Осведомени източници от общината казаха за НДТ, че не е поръчана от кметството новата украса  на града. Предполагало се, че шефът на добричкото ВиК е проявил инициатива и е наредил вапцането в синьо, тъй като от СДС в Добрич и областна управа във Варна настояват за неговата смяна.

НДТ - 15 май 1997 г.
 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПРАСЕТА-ГИГАНТИ В ГЕН. ТОШЕВО СЪБИРАТ ОЧИТЕ НА ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди