изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:28 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностПАРИЧНА СУМА ОТ 550 лева във валута и български левове, 20 грама златни накити и мобилен телефон са задигнати от жилище в Добрич, съобщиха от областна дирекция "Полиция".

Сигнал за кражбата е подаден в Първо РПУ на 16 май. Апашите проникнали в жилището по ул. "Цар Самуил" с взлом. Провеждат се оперативно- издирвателни мероприятия за установяване и задържане на крадците. Образувано е досъдебно производство.
СТОПАНСКА постройка в генералтошевското село Огражден е била посетена от неизвестни апаши в нощта срещу 16 май. Откраднати са акумулатор, два броя електрорежещи инструменти, около 50 литра препарати за растителна защита и около 30 дизелово гориво. Случаят се изяснява от служители на РПУ-Ген. Тошево. Образувано е досъдебно производство.
14-ГОДИШНО момиче от тервелско, обявено за общодържавно издирване, е открито в Силистра от служители на тамошното полицейско управление и от колегите им от Тервел. Детето напуснало дома си на 7 май и е било в неизвестност. Установено е, че спрямо него не е извършено престъпление, пребивавало е у свои близки. Предадено е на родителите си. НДТ

 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди