изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:40 EEST
СЛАБА АКТИВНОСТ, НАЙ-ГОЛЯМА АКТИВНОСТ ИМА СРЕД РОМИТЕ    
Европейски съюз

За слаба активност съобщават от секционните комиции в Добричка област. Най-голяма активност  развиват ромите, за които навсякъде витаят слухове, че са получили  през седмицата преди изборите - по представена лична карта - пилета, олио и други продукти, за да гласуват за една партия, в която преобладават небългарските имена..



Според представители на партии, в РИК вече имало жалби за подкупването на ромите да гласуват за една определена партия. Решение на комисия няма.  НДТ

 


Сходни връзки

СЛАБА АКТИВНОСТ, НАЙ-ГОЛЯМА АКТИВНОСТ ИМА СРЕД РОМИТЕ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СЛАБА АКТИВНОСТ, НАЙ-ГОЛЯМА АКТИВНОСТ ИМА СРЕД РОМИТЕ
Автор: Anonymous да 2007-05-21 @ 09:50 EEST
Нека управляващите червенотиквеници отговорят: Защо премахнаха интегралната бюлетина и печата поставян преди и след вота? Мисля, че отговора е ясен, но той още веднъж потвърждава тезата за антибългарския характер на тази партия! Която, в името на власта и парите е готова да продаде националните интереси и да прати евродепутати на Анкара в Брюксел!!!
СЛАБА АКТИВНОСТ, НАЙ-ГОЛЯМА АКТИВНОСТ ИМА СРЕД РОМИТЕ
Автор: Anonymous да 2007-05-21 @ 18:25 EEST
Позната до болка картинка повреме на изборите. Всеки път когато трябва да се гласува българите не гласуват. Имам предвид българите , не турците  и циганите. А после с цялата си наглост, ще ревът и плюят избраните. Нямате право да ревете, поради една проста причина. НЕ СТЕ ГЛАСУВАЛИ! За да имаш притенции към власта, трябва да гласуваш. Ограничиха участие на живеещи в чужбина заради Турция, много добре, но българи които живеят в чужбина също не гласуваха. И какво се получи видяхме на тези избори, ДПС пак на челно място. Тези резултати показват кой гласува в България. Жалко за прекрасна България!  Аз не съм от малцинства, но не съм гласувал заради закона, забраняващ  живеещи в чужбина да класуват. Но при първа възможност ще гласувам. И тогава, аз ще имам право да бъда недоволен и изразяващ недоволство, ако нещо не ми харесва. 

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.48 секунди